La Meva Salut

A l’Òmnia estem treballant per a que tothom tingui accés immediat a la seva salut i pugui fer gestions mèdiques sense haver de sortir de casa, com per exemple accedir al nostre historial mèdic, descarregar les receptes, demanar hora de visita, fins i tot poder comunicar-se amb el metge a través de correu. Tot iaxò és possible gràcies a l’aplicatiu Cat@Salut.

Des del Punt Òmnia Pubilla Cases Can Vidalet, ajudem a tota persona interessada en el procés d’alta. Vam fer una sessió informativa sobre les dades necessàries que s’han d’aportar el dia de la sol·licitud, indicant a cada persona al seu CAP corresponent; aquelles persones que encara no disposaven d’un correu electrònic les vam ajudar a crear-ne un. Una vegada les persones interessades havien fet la sol·licitud en el seu ambulatori, tenien 4 dies per tornar al Punt Òmnia a acabar la tramitació, accedint a les credencials facilitades des de la Meva Salut.

Si tu també vols tenir accés a la Teva Salut, només has d’anar al teu CAP amb:

  • DNI
  • Targeta sanitària
  • Número de telèfon mòbil (on t’arribarà un missatge de text amb un codi)
  • Adreça de correu electrònic (on t’arribarà l’enllaç de la pàgina a la qual has d’accedir per activar les credencials)

A continuació tens 4 dies per accedir a l’enllaç que hauràs rebut per correu electrònic, introduir el codi que t’haurà arribat al mòbil, crear una contrasenya forta que només tu podràs conèixer i ja tindràs accés a a totes les teves dades i altres tràmits referents a la salut.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *