Dia de la Dona

Des del Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases Can Vidalet, va sorgir la idea de realitzar diferents accions per reivindicar els drets de la dona. Vam decidir ajuntar-nos des del Punt Òmnia, per aportar cadascuna la seva opinió i desenvolupar el tema de la dona.

Una de les accions va ser convidar a totes les persones de l’entitat que volguessin aportar les seves frases al·lusives i reivindicatives als drets de la dona. Van sorgir quantitat de frases, amb les que vam crear cartells que vam penjar per tot el centre, vam realitzar pancartes, vam crear un logotip identificatiu, vam fer i vam decorar uns mocadors i algunes samarretes amb el logo. Finalment, el mateix dia 8 de març vam sortir al carrer amb els nostres mocadors i les nostres pancartes a exigir els nostres drets com tantes altres dones.

Per comentar algunes de les frases que se’ns van quedar:

  • “No he sentit por”
  • “M’he sentit acompanyada”
  • “Diferents edats i cultures, totes a una”

Per a aquest grup ha estat una gran experiència i satisfacció el poder participar en aquest projecte, en el qual ens hem recolzat mútuament i donat suport a moltes altres dones. Creiem que ha estat un gran treball, esperem que no s’acabi aquí.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “Dia de la Dona”