Sortida Auditori: Ballem l’Any Nou

La darrera sortida de l’Òmnia va ser tot un èxit, tenint l’oportunitat d’assistir a l’espectacle organitzat per Apropa Cultura a l’Auditori de Barcelona: Ballem l’Any Nou.

Gràcies al Punt Òmnia Fundació Akwaba, ja assidu a la programació de l’Apropa Cultura, van promoure anar conjuntament a l’espectacle i ens vam ajuntar una vintena de participants d’ambdós Punts. L’espectacle, especialment pensat per a gent gran i més concretament per a persones amb Alzheimer, es va realitzar en un ambient molt relaxat, on les llums i el so convidaven al públic a endinsar-se en un món de músiques de diversos estils, passant del ballet, pel flamenc, el rock, el charleston, fins a l’emocionant vals vienès, engrescant a les persones espectadores a participar des dels seus seients. Música, teatre, coreografies…, tot molt ben combinat generant un espectacle espectacular.

Després de l’espectacle, a la sortida de l’Auditori, es va crear un cercle de comentaris molt emotius, intercanviant entre diferents participants d’ambdós Punts les seves sensacions i emocions, totes molt positives.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *