Comença l’any amb els cursos del Punt Òmnia Pubilla Cases – Can Vidalet de l’Hospitalet de Llobregat

Un any s’acomiada, però a les portes en tenim tot un altre per descobrir i per començar. I en aquest també descobrirem nous projectes, noves apostes i, sobretot, aquell curs sobre eines digitals que no acabem de fer mai i que per fi ja ens hi podem apuntar.

Si aquest és el vostre propòsit, el Punt Òmnia Pubilla Cases – Can Vidalet de l’Hospitalet de Llobregat us ho vol posar fàcil. El Punt Òmnia ha iniciat el 2016 amb una oferta molt variada de cursos que conjuguen l’alfabetització digital amb les eines multimèdia.

És per això que el dia 7 de gener, de 10 a 14 h, podeu venir a inscriure-us al Punt Òmnia Pubilla Cases (plaça de la Bòbila, 1, l’Hospitalet de Llobregat. Metro: Can Vidalet). Tot seguit us fem un resum breu de les activitats d’aquest segon trimestre del curs 2015-2016:

  • Informàtica per al dia a dia (iniciació). Dimarts i dijous de 12.30 a 14 h.
  • FemiTIC.Curs per a dones migrants que necessitin aprendre les eines TIC o rebre suport en aquest àmbit. Els dilluns, de 10 a 11.30 h.
  • Traiem el màxim partit als nostres dispositius digitals: mòbils i tauleta tàctil.Els dilluns, d’11.30 a 12.30 h.
  • Curs en col·laboració amb el Servei Català d’Ocupació (SOC) per a persones a l’atur. Els dilluns i els dimecres, de 12.30 a 14 h.
  • Calaix de TIC.Per a usuàries amb nivell mitjà-alt que vulguin aprendre més sobre el manteniment del seu PC, seguretat a Internet, tràmits en línia, aplicacions més interessants o xarxes socials. Es farà un repàs a cada sessió de tots els temes més rellevants per a les usuàries. Els dimecres, de 10 a 12 h.
  • Multimèdia Style. Per aprendre més sobre àudio, vídeo o fotografia digital. Des de terminologia, programes d’edició en línia, enregistrar o retocar. I, finalment, canals o xarxes per compartir-ho. Els divendres, de 10 a 11.30 h.
  • Aprenentatge 2.0.Per a persones adultes amb disfuncionalitat psíquica i física. Els dilluns, de 18 a 19 h.

I, com sempre, l’accés lliure continuarà els dimarts i els dijous, de 10 a 11.30 h.

Us animem en aquest inici d’any a acostar-vos al Punt Òmnia i començar a entrar en l’era digital de la millor manera.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “Comença l’any amb els cursos del Punt Òmnia Pubilla Cases – Can Vidalet de l’Hospitalet de Llobregat”