PROGRAMACIÓ OCTUBRE

Aquí us deixem la nostra programació per l’Octubre a l’Omnia.

Com veureu i com a grans novetats, tenim un curs d’acompanyament per presentar-se al nou carnet de la Generalitat ACTIC (nivell bàsic). Es tracta d’una acreditació en l’ús de les noves tecnologies que actualment està en fase de proves i que es vol implantar a Catalunya al 2010. Al Punt ens avancem i formarem per tal de que les persones que vulguin, es presentin en aquest examen. El curs està previst que duri tot el trimestre. Teniu més sobre el carnet a  http://actic.gencat.cat Places molt limitades.

La segona novetat és un espai que es diu LABORATORI que es farà els divendres en format seminari-conferència per a usuaris bàsics que vulguin conèixer noves eines. Aquest mes comencem per CLOUD COMPUTING o el que se’n diu coloquialment EL NÚVOL. I també un altre d’EDICIÓ BÀSICA DE VÍDEO fent servir WINDOWS MEDIA MAKER.

D’altra banda continuem amb els cursos per a GENT GRAN, COMERCIANTS, LA KLAU i l’assessorament els dimarts al matí per temes ocupacionals.

Per més informació i inscripcions, de dilluns a dijous de 12 a 13.30 i de 5 a 6 de la tarda.

octubre09octubre209

Si voleu veure’l més detallat, feu clic a la imatge