URBAN LABS

urbanlabs1

Aquest dijous hem assistit a l‘Urban Labs, un interessant event que es fa al Citilab de Cornellà cada any i que aplega tecno-iniciatives encaminades a millorar la societat mitjançant les noves tecnologies.
A la jornada inaugural hem assistit a una conferència de DAVE HARTE de Digital Birmingham, una admirable experiència sobre empoderament ciutadà de les TIC a un municipi anglès.
El més interessant ha sigut la roda de contactes ràpids a on hem pogut parlar amb el creador de Capacity, a una consultora TIC social, diversos dinamitzadors, gent de la UOC, els responsables d‘Alertas Urbanas, etc.

I finalment ens hem inserit a la taula de Caldos sobre Ciutadania i TIC. Tot i que pensem que la metodologia ha sigut una mica difícil de comprendre, hem pogut intervenir en la millora d’alguns projectes que estan en fase de disseny, com la Wikiconstitució i d’altres.

Per cert, allà hem coincidit amb algun company de La Mina. A veure si el coneixeu. Una pista: no té massa cabell al cap.

urbanlabs-002

El dissabte….més.