NO A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Avuí és un dia en el que diem NO a la Violència contre les dones. I jo pensava… per què aquest dia i no un altre? i la solució està a Internet… Es va triar el 25 de novembre per commemorar el violent assassinat de les germanes Mirabal (Patria, Minerva i Maria Teresa), tres activistes assassinades Polítiques el 25 de novembre de 1960 a mans per la policia secreta del dictador Rafael Trujillo a la República Dominicana. Aquesta informació està en aquesta web.

Aquí teniu un enllaç a la plana del institut català de les dones i tambè a la de la associació tamaia que treballa per l’atenció a les dones maltractades, l’objectiu és la seva  recuperació integral, que inclou:
• Atenció telefònica, l’ajuda i l’acompanyament.

no a la violencia de gènere
• Atenció presencial gratuïta adreçada a dones que pateixen o han patit violència en la relació de parella: Prevenció i Participació Social mitjançant activitats (tallers, xerrades, etc.)  Formació i Recerca. S’ofereixen seminaris i cursos especialitzats, assessoraments i col·laboracions amb altres entitats, Per poder accedir a l’Atenció presencial cal demanar cita prèvia per telèfon: 93412 08 83.  La seva web http://www.tamaia.org/