QUÈ US HA SEMBLAT?

Ara que l’any acaba, a banda de dessitjar-vos unes bones festes, us volíem demanar que ens feu cinc cèntims de què us ha semblat la tasca feta pel Punt. Com ha anat? Us ho heu passat be?

I anant més enllà…què us agradaria fer el pròxim any? què voleu aprendre?

FEU CLIC A SOTA A ON POSSA “COMMENTS” PER PODER DEIXAR LA VOSTRA OPINIÓ

I el que ja hem dit…BONES FESTES A TOTS ¡¡¡¡¡¡

12 pensaments a “QUÈ US HA SEMBLAT?

  1. Miru

    Estic molt contenta i satisfeta d’haver conegut el Punt Omnia i haver pogut participar en la primera promoció del nou carnet d’informàtica ACTIC, així com en altres tallers.

  2. Carmen

    He fet el curs de preparació al carnet Actic Nivell bàsic. M´agradat molt i m´ha donat esperances per totes les possibilitats que tenim pel futur, no nomès l´any que be. Penso fer tots els cursets que es facin a la tarda.
    Moltes gràcies Marta i tot l´equip….
    BONES FETES

  3. bonifaco babiano moreno

    los cursos que nos an dado yo estoi supercontetopor su contenido y entretenimientoyo daria un 10

    el prosimo
    año me gutaria probar en la fotgrafia
    y navegar por interne

  4. xavier

    los puntos omnia me parecen una buena iniciativa para el aprendizaje y el conocimiento de los diferentes programas que son más habituales. es también una manera de estar al día en temas de informática de actualidad.

  5. Esperanza

    Estic mol contenta del punt OMNIA DES DE QUE VAN COMENÇA
    QUE SOC ASIDUA ENCARA QUE S’ EM OBLIDIN ALGUNES COSES JO HI TORNO, SEMPRE SOC BEN VINGUDA I, MOLT ATESA PER ELS MONITORS QUE SON MOLT DIDACTIICS.

  6. CARMEN

    No conocia el punto Omnia , y me parece muy interesante .
    Creo que funciona muy bien.
    El proximo año si puedo hare algun curso mas

  7. rosa

    hola,
    estic contenta del punt omnia és una idea estupenda i jo he pogut posar-me al dia amb l’ informàtica. He conegut gent estupenda i vull seguir venint per seguir augmentan els coneixementsen aquest camp.
    fins aviat

  8. Manuel

    Els punts omnia fan una labor importantíssima, de cara a l’alfabetització en el mitjans informàtics, en un ampla espectre.
    He fet el curs basis de l´actic; crec que ha estat una molt bona experiència.Trobo que els exercicis han tingut una continuïtat lògica, estan ben estructurats y ha estat una introducció molt rica en els nous mitjan d´informació.Penso continuar i arribar al nivell mes alt.
    El meu agraïment a la Marta.

  9. Joana

    BONES FESTES
    He après molt, L’Antoni és un professor excel.len, ha tingut en tots nosaltres molta paciencia, perquè no tots anem al mateix ritme, uns perquè desconeixem el teclat, altres, la memòria ens falla… Però cada día ha estat una classe dinàmica i instructiva. M’he agradarïa continuar venint un cop a la setmana, però sé que no pot ser, altres grups de gent gran esperen, però estaré molt al cas, quant hi hagi un curs puntual m´hi apuntaré, si hem volen, esclar.

  10. Patricia Gómez

    Jo només he fet un seminari però considero que va ser interesant.
    aprofito la ocasió per fer-vos un suggeriment i es que podríau fer un seminari o curset per apendre a fer servir el photoshop.

  11. miquel castellano

    Sou un equip de gent fantàstica,seguiu així.
    Seria bo per a mi fer un curset de photochop`.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.