Apunta’t al banc del temps

El passat dia 16 d’abril es va presentar el projecte del Banc del temps de Santa Coloma de Cervelló. Aquest projecte està impulsat per les dones de les 4 cantons amb el suport de l’ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i la col·laboració del Punt  Òmnia Coloma Mithra.

Però què és un banc del temps? Es tracta d’una comunitat de persones que volen ajudar-se mútuament mitjançant el bescanvi de temps, coneixements, habilitats, talents i experiències… Exemples de serveis que es poden donar i rebre:

  • Atenció a les persones:
  • Acompanyar escolars
  • Acompanyar al metge
  • Regar plantes
  • Passejar gossosAcompanyar a maquillar-se
  • Anar a comprar etc…

En aquest vídeo del l’ajuntament de la seu d’Urgell ho expliquen molt bé.

Podeu vindre al Punt ômnia per agafar la vostra butlleta d’inscripció.

ANIMEU-VOS!!!