VOLS TENIR FEINA?…REINVENTA’T

Demà divendres 1 a les 10.30 esteu totes convidades a la presentació de la 3ª edició del REINVENTA’T, un itinerari de tallers orientats a la recerca de feina amb eines informàtiques.

Tots els divendres de 9.30 a 11.30 al Punt Omnia de Sta.Coloma de Cervelló (carrer Agustí Pedro i Pons 3. Telèfon 93 634 02 26). Es poden cursar només els tallers que us interessin.

Si voleu venir no cal inscripció prèvia per demà.

L’itinerari consisteix en :

1. Com fer un Cv. Creació del Cv. Tècniques d’emmagatzemament per tenir-lo sempre
disponible. Orientat a persones que no en tinguin amb nivell de coneixements de processador de textos bàsic.
2. Portals de feina. Orientat a persones que tinguin Cv, correu electrònic i coneixements d’usuari d’internet.
3. Simulació d’entrevista Orientat a persones en recerca de feina. No es necessiten coneixements d’informàtica.
4. El Cv per competències. Orientat a persones que tinguin Cv i vulguin millorar-lo. Nivell de coneixements de processador de textos bàsic.
5. Linkedin. Les xarxes socials aplicades a la recerca de feina. Orientat a persones que tinguin Cv, correu electrònic i coneixements d’usuari d’internet.
6. Videocv. Explica el teu Cv a la càmera i penja’l a internet. Orientat a persones que tinguin Cv i coneixements d’usuari d’internet.
7. Com tenir un Portafolio, Cvweb o Cv a internet. Google Sites. Orientat a persones que tinguin Cv i coneixements d’usuari d’internet.
8. Com tenir un Portafolio interactiu. Cuvitt. Ypick i d’altres eines on line. Orientat a persones que tinguin Cv i coneixements d’usuari d’internet.
9.Emprenedoria. Passos i exemples de com emprendre amb el suport d’eines informàtiques.