NOUS HORARIS AL PUNT OMNIA

horario

Ja tenim el nou horari per l’últim trimestre de l’any. Com veieu hi ha canvis importants, començant per l’accés lliure que és tots els dilluns, dimecres i dijous de 12.30 a 14.30. També s’ha reduït el Club de Feina i s’ha ampliat l’horari de tarda.

Per últim s’han agrupat les formacions per col·lectius.

  • Espai dona:

Dilluns i dimecres de 9.30 a 11h.  amb el suport de l’Associació de Dones Pels 4 Cantons i Regidoria d’Igualtat de Gènere. Taller de creació de blog. Amb l’excusa de la creació d’un blog sobre violència de gènere veurem aspectes d’edició de textos, de foto digital, de vídeo i audio i de recerca d’informació a internet.

  • Espai gent gran:

Dilluns i dimecres de 11 a 12.30h. amb el suport de Serveis Socials i Casals de Gent Gran i Regidoria d’Igualtat de Gènere. Taller de manteniment del cervell amb jocs d’internet, però alhora aprofitarem per treballar la memória oral i histórica sobre la igualtat de génere amb fotos, audio i vídeo.

  • Espai entitats:

Dilluns i dimecres de 15 a 17h. amb el suport de l’ajuntament. Pla de comunicació per entitats (creació web, i control de xarxes socials) per màxima difusió de la seves misions. Gestió d’eines al núvol.

  • Espai aturats:

Dimarts i dijous de 15 a 16.30h amb el suport del Servei local d’ocupació. Noves eines de recerca de feina (linkedin, cuvitt, yourock, about.me…)

  • Espai emprenedors:

Divendres de 9.30 a 11h amb el suport del Servei local d’ocupació.Pla de comunicació per emprenedors (creació web, i control de xarxes socials) per màxima difusió de la seves idees. Gestió d’eines al núvol.

  • Espai treballadors:

Dimarts i dijous de 18.30 a 20h amb el suport del Servei local d’ocupació.Ofimàtica bàsica. Processador de textos, Full de càlcul i presentacions digitals.

  • Espai nens:

Dimarts i dijous de 17 a 18.30h amb el suport de l’Esplai La Klau i Regidoria d’Igualtat de Gènere. Tallers de creació audio-visual. Textos, fotos i vídeos de denúncia de la falta d’igualtat de gènere.

  • Espai comerciants:

Divendres de 14 a 16h amb el suport de l’Associació de Comerciants i la Regidoria de Promoció Económica. Pla de comunicació per entitats (creació web, i control de xarxes socials) per màxima difusió dels seus productes i serveis. Gestió d’eines al núvol.

Feu clic a la imatge per veure amb més detalls els horaris

Si esteu interessats en afegir-vos a algun d’aquests espais poseu-vos en contacte a colomac@xarxa-omnia.org (preferentment) o al 93 634 02 26