AL CONFINAMENT FORMA’T (ESPECIAL BOTIGUES): COM FER UN CATÀLEG ON LINE

Si teniu un petit comerç i voleu ensenyar els vostres productes feu-vos un catàleg de forma senzilla i gratuïta.

No es tracta de comerç electrònic perquè no inclou el pagament per internet ni l’enviament però us servirà perquè els vostres clients puguin veure què teniu. Després podeu fer servir sistemes de contacte via mail, whatsapp…per acabar de lligar la transacció.

No cal registrar-se si ja teniu un compte de Google, no cal llogar espai web, no cal comprar un domini, no cal tenir grans coneixements informàtics. Google Sites és una eina que us permetrà tenir un catàleg on line en una estona.

Aquí teniu aquest videotutorial on us expliquem pas a pas què heu de fer. Si voleu veure un exemple, la Plataforma de Suport a les Persones Refugiades de Sta.Coloma està fent aquest dies una venda solidària. El seu catàleg ha estat fet amb aquest sistema.

I si tot i així no us ensortiu, poseu-vos en contacte amb el Punt Òmnia a colomac@xarxaomnia.gencat. cat i us fem un cop de ma.