e-REPTES DEL CONFINAMENT: FEM EL RECORD MUNDIAL DE GENT PROGRAMANT A LA MOONHACK 2020

Si teniu entre 8 i 12 anys i us agrada la informàtica ens veiem el dijous 28 a les 16.30h

Per 3er any consecutiu el Punt Òmnia de la ciutat juntament amb el de la veïna Torrelles ens sumem al repte Moonhack 2020 de fer el rècord mundial de gent programant. Aquest any el tema és la sostenibilitat del planeta i hem preparat un joc molt divertit.

L’edició 2020 tindrà dues particularitats. El repte serà on line, per raons òbvies i obrim la participació a tot el jovent del Baix llobregat. Animem a tots els nens, i especialment a les nenes, de 8 a 12 anys a passar una estona divertida aprenent a programar.

Si voleu més informació o fer la inscripció us deixem l’enllaç que us hem preparat.

Participants a l’edició 2019