AL CONFINAMENT FORMAT: ENSENYA ELS TEUS CONEIXEMENTS AL MÓN AMB YOUTUBE

Una eina senzilla, gratuïta i molt poderosa per compartir coneixements amb el món.

Youtube és la principal plataforma de vídeos d’usuaris del món. Molta gent el fa servir per veure com fer alguna cosa, escoltar música, gaudir d’imatges de les festes… I, encara que és una obvietat, aquests vídeos han estat penjats per gent de tot el món que vol compartir els seus coneixements.

No cal ser molt experts per fer-ho. Ara amb els mòbils, que porten incorporat càmera, micro i internet, tenim al nostre abast la possibilitat de crear vídeos i penjar-los fàcilment.

La teoria de les 10000 hores diu que qualsevol persona que ha dedicat aquest temps a qualsevol tema es converteix en expert automàticament. El següent pas es que aquests coneixements no es perdin quan faltem nosaltres. Amb youtube tenim una eina que ens ho permetrà.

Aquí us deixem un petit videotutorial bàsic.