TORNEM A LA FEINA

Activitats on line i presencials amb totes les mesures de seguretat.

L’Òmnia torna de forma una mica especial. Tindrem formacions en petit format (màxim 5 persones), augmentem el nombre d’hores per cita prèvia individualitzada i continuem amb les formacions on line que ja vam iniciar al començament de la pandèmia.

Per descomptat amb totes les mesures de seguretat: hidrogel, distància, higienització entre usos…

En breu us anirem comunicant les noves activitats, però ja us podem avançar algunes:

Si voleu examinar-vos de l’ACTIC posem a disposició per fer la prova els dimarts de 11.30 a 14h i els divendres de 15 a 17.30h (recordeu que la inscripció es fa on line en aquest enllaç )

Si voleu fer uns consulta de cita prèvia sobre temes tecnològics o tramitacions on line (especialment les derivades del COVID19 com l’ingrés mínim vital) tenim els dilluns de 15 a 16.30h, els dimecres de 17 a 18.30h i els dijous de 11.30 a 13h. Per demanar podeu fer-lo a través d’aquest enllaç o al whatsapp 644187304 o al mail colomac@xarxaomnia.gencat.cat .