L’ÒMNIA AJUDA A LA PLATAFORMA DE SUPORT A PERSONES REFUGIADES

Els ajudem a tenir presència a internet, ara més que mai.

Recentment hem ajudat a la Plataforma a crear el catàleg on line de productes solidaris que ara estan fent servir per la campanya de Nadal. El podeu veure al blog, que en el seu moment també van crear des de l’Òmnia.  Són exemples de col·laboració comunitària amb les entitats de la ciutat.

Si pertanyeu a una entitat de la ciutat i voleu que us fem un cop de ma, us podeu posar en contacte i quedem per fer-vos un assessorament personalitzat. Creació web, presència a les xarxes, eines de comunicació grupal, documentació al núvol…. I sempre de forma gratuïta i amb eines senzilles.

I recordeu…aquest Nadal, regals solidaris amb la Plataforma de Suport a les Persones Refugiades