DONEM SUPORT AL PROGRAMA D’INSERCIÓ UBICA’T

 

Inici

L’espai Òmnia acollirà tutories del Consell Comarcal. 

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha posat en marxa per segon any consecutiu el programa UBICAT d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social impulsat per la Generalitat de Catalunya. 

El programa té com a objecte la realització d’actuacions d’orientació i de coneixement de l’entorn productiu i d’apropament a les empreses.

OBJECTIUS DEL PROJECTE:

  • Disposar i motivar la persona cap al canvi.
  • Ajudar-la a construir un projecte personal d’inserció coherent i adequat.
  • Ajudar-la a desenvolupar competències professionals per a la seva inserció.
  • Aportar recursos personals i socials per desenvolupar el projecte d’inserció.
  • Realitzar itineraris d’orientació laboral d’acord a la realitat del mercat laboral.
  • Donar a conèixer pautes i tendències del mercat de treball i acostar la realitat de les empreses a les persones que es troben en recerca activa de feina.

 

El programa s’adreça a persones en situació de desocupació, inactives, o persones treballadores, preferentment aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral i persones en situació de desocupació de llarga durada inscrites al SOC.

Les persones que poden participar en aquest projecte han d’estar empadronades en algun d’aquests 17 municipis: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca o Santa Coloma de Cervelló.