AJUDANT A SERVEIS I ENTITATS DEL POBLE

Digitalitzant el teixit associatiu i els serveis de la ciutat.

Una de les principals potes del projecte Òmnia és la comunitària. Vol dir ajudar a enfortir aquest teixit ciutadà i la interrelació entre els diferents actors del territori. Al Punt, parem especial atenció a aquest tema. També en ajudar a la digitalització per ser més eficients.

En aquesta línia, l’Associació de Dones pels 4 Cantons i la Llar d’Infants Rojas Feliu són dues de les entitats que estan rebent els nostres serveis. La Llar està fent una aposta decidida per les TIC com a mitjà de difusió i comunicació amb usuaris/es. Amb el seu sistema de blog-xarxes socials i ara amb un grup de Telegram. L’Associació de dones, revifant la seva presència a internet per aconseguir major difusió dels actes que fan, especialment entre les dones joves.

Si pertanyeu a una entitat o servei i voleu que us fem un cop de ma amb les tecnologies, poseu-vos en contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.