ENQUESTA SOBRE ELS ASSESSORAMENT INDIVIDUALITZATS

Més de 200 persones han demanat cita prèvia durant la pandèmia.

El servei d’assessorament individualitzat del Punt és un dels pilars de la nostra activitat. Les franges habilitades a tal efecte han tingut molt bona acollida i han estat sempre pràcticament plenes. Suport en  la tramitació d’ajuts i gestions, recerca de feina i ajuda amb els diferents aparells TIC han estat les consultes més freqüents. La majoria del temps han estat on line però quan s’ha pogut, han estat les primeres accions a fer-se presencials, en ser no grupals.

Ara toca avaluar-les i veure com les millorem. Aquí us deixem un enllaç per si voleu fer l’enquesta.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.