FEM XARXA EN VACANCES

Aprofiteu les vacances per conèixer d’altres telecentres.

Durant aquest estiu i com sol ser habitual en temps de vacances, aprofitem per conèixer altres Òmnias i telecentres allà per on passem. 

En aquest cas hem conegut a la Magda del d’Hospitalet de l’Infant i Vandellós que molt amablement ens va atendre per intercanviar punts de vista i opinions de forma distendida. Sovint les persones dinamitzadores no ens veiem gairebé mai, o sigui que és un exercici ben saludable.

També hem conegut al personal d’un dels telecentres Kzguneá de Vitoria, amb unes situacions professionals ben diferents de les nostres. 

Si sou usuaris de l’Òmnia de Sta,Coloma, recordeu que pertanyem a una xarxa (la Xarxa Òmnia) i que sovint a d’altres comunitats i fins i tot d’altres països, existèixen telecentres similars amb d’altres noms. Aprofiteu per visitar-los per curiositat o si heu de fer quelcom relacionat amb TIC en temps de vacances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.