VOLEU SABER QUÈ ÉS UN FULL DE CÀLCUL?

Para qué me sirve usar Hojas de cálculo de Google (Macros)?

Veniu al Punt 11 de novembre a les 17h.

Parlarem sobre l’ús dels fulls de càlculs a nivell d’usuari, és a dir, un ús bàsic per fer taules senzilles de control numèric. És ben cert que es tracta d’una eina ofimàtica (orientada a l’oficina), però pot passar que a casa nostra vulguem tenir alguns comptes en ordre. D’això se’n ocupa aquest programa.

La sessió s’inscriu dintre del cicle de preparació de l’ACTIC BÀSIC que estem portant a terme aquest trimestre, però és oberta a tothom que vulgui saber més sobre aquesta eina. No cal inscripció prèvia.

Us hi esperem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.