DONEM SUPORT A LES JORNADES SOBRE L’ÚS DEL CANAL ELECTRÒNIC AMB LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Jornades sobre l’ús del canal electrònic amb les administracions públiques

 A partir de l’1 de gener de 2022, entitats, comerços, empreses i persones autònomes hauran d’utilitzar la instància electrònica i el certificat digital quan hagin de fer algun tràmit amb les administracions públiques, i ja no podran tramitar les seves sol·licituds per correu electrònic o altres canals que no sigui el registre electrònic de l’Ajuntament. Aquest mes de novembre organitzem unes jornades formatives per explicar-vos com.

Perquè us poseu al dia sobre la tramitació electrònica, podeu participar en unes jornades formatives i informatives en línia sobre l’ús del canal electrònic amb les administracions públiques. Us explicarem que és un certificat digital, com l’heu de demanar i com s’utilitza; com presentar una instància electrònica; com obtenir una notificació electrònica o com emetre una factura electrònica, què és el perfil del contractant, entre altres qüestions.

Les entitats, comerços, empreses i persones autònomes han d’utilitzar la instància electrònica i el certificat digital quan hagin de fer algun tràmit amb les administracions públiques. No poden tramitar les seves sol·licituds per correu electrònic o altres canals que no sigui el registre electrònic de l’Ajuntament.

A les sessions poden participar particulars, entitats i empreses.

Les jornades consten de dues sessions, i per a participar cal que uns inscriviu:

1a sessió (escolliu una data):

Dilluns 22 de novembre, de 18 a 20.30 h
https://attendee.gototraining.com/r/743065769993385474

Dimarts 23 de novembre, de 18 a 20.30 h
https://attendee.gototraining.com/r/1119611119111332354

2a sessió (escolliu una data):

Dimecres 24 de novembre, de 18 a 20.30 h
https://attendee.gototraining.com/r/1821144617609171970

Dijous 25 de novembre, de 18 a 20.30 h
https://attendee.gototraining.com/r/1572256966522551554

Les jornades són una iniciativa de la Diputació de Barcelona,  amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat, a la qual s’han adherit els ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló i de Cervelló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.