A L’ÒMNIA US AJUDEM A CREAR I DIFONDRE

Publicar un llibre o gravar una cançó…a l’abast de tothom.

Un dels objectius de l’Òmnia és ajudar a la gent a que els seus pensaments arribin a tothom. A les classes expliquem la teoria d’ús d’internet dels 3 esgraons. Al primer esgraó estan les persones que són usuàries passives, que només “veuen” el que passa a internet. Al segón esgraó estan les persones que interactuen: compren, gestionen, es comuniquen… I al tercer, les que creen i difonen a través d’internet.

Aquí tenim dos exemples.
D’una banda el Javier de Fuenmayor, que va assistir a unes jornades nostres sobre publicació a Internet. Ara s’ha llençat a la piscina i ja té publicat el seu llibre. Aquí us deixem l’enllaç per si el voleu conèixer.

D’altra, l’Ana, una usuària bàsica que tot i així, ha vist les possibilitats que té internet per gravar i difondre la música que fa. Aquí us deixem el que ha fet. Si necessiteu fer quelcom similar, poseu-vos en contacte al Punt.

Ir a descargar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.