OBERTES INSCRIPCIONS A L’ÒMNIA

Durant setembre per apuntar-vos a les accions gratuïtes per tothom.

Tenim diversos ciberclubs orientats a persones que comencen i a les que ja són usuàries habituals però volen seguir aprenent. Per qui vol només mòbils i per qui vol ordinadors. Per qui vol de matí i qui vol de tarda.

També ajudem molt especialment a les persones que estan en situació de recerca o canvi de feina. Hi ha un ciberclub per vosaltres.

Si sou manetes i us agradaria conèixer què és això de la impressió 3D, hi ha un club maker en el qual podeu experimentar amb la nostra màquina.

Necessiteu acreditar els vostres coneixements informàtics i millorar el vostre CV?. Som punt examinador ACTIC. Veniu i us fem un cop de ma.

I si esteu a una associació, també hi ha un espai on us ajudem amb la gestió informatitzada, presència a internet, etc. Igualment si necessiteu un espai amb projector i ordinadors per fer actes us podem fer una cessió d’espai

Per últim tenim franges d’accés lliure on podeu venir a connectar-vos gratuïtament i fer consultes (dimarts i dijous a les 18h, dimecres a les 13h i divendres a les 8h).

Tot gratuït.

Veniu al Punt.

Més informació a colomac@xarxaomnia.gencat.cat o al 644187304 (preferentment whatsapp).