Sabies que...

... pots disposar d'un recull d'informació útil per fer tràmits freqüents als punts Òmnia i l'accés a recursos freqüents?

Sabies que...

... hi ha una eina anomenada Symbaloo que serveix per organitzar molt visualment les webs que s'acostuma a visitar i compartir-les?

Un webmix és...

... una col·lecció o categoria de blocs o pastilles que ens permet organitzar els nostres enllaços o fonts d'acord amb els nostres criteris.

Compartim recursos

Podem compartir els nostres webmix, és a dir, les nostres col·leccions amb altres usuaris i usuàries d'Internet, i ho podem fer de manera pública o privada, fent servir enllaços o bé inserint-los en el nostre blog.

Accessibilitat i mobilitat

Symbaloo és accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. Té un caràcter altament visual i intuïtiu, i això el fa especialment atractiu per a dispositius tàctils, que en facilita l’accessibilitat. Disposa d’aplicacions per a les principals plataformes mòbils: Android i iOS.

Gestiona't: accés a tràmits i recursos en xarxa

Moltes persones acudeixen als punts Òmnia amb la necessitat concreta de fer alguna gestió o algun tràmit en línia. Normalment es dóna cabuda a aquest tipus d'ús en els espais d'accés lliure, tot i que en alguns punts hi ha moments reservats expressament per fer-ho. L'objectiu de l'activitat és crear un recull de recursos comú entre totes les persones que hi vulgueu participar fent servir una eina que es diu Symbaloo. Aquesta permet tenir ben a l'abast els enllaços cap a webs per fer tot tipus de gestions i consultes. Amb aquesta activitat Òmnia us volem mostrar tot el seu potencial, ja que no sols ens servirà per accedir fàcilment a webs d'interès, sinó que també les podrem organitzar de manera molt visual, compartir els nostres webmix, etc.
Powered by Tempera & WordPress.
Forma part de: