Un exemple fàcil d’aplicar

Per saber si la nostra proposta us engresca, no hi ha res millor que disposar d’una o diverses referències.

El primer dels exemples és aplicable fàcilment a la realitat de molts punts Òmnia. Però només és això: un exemple. Us convidem a fer-ho servir i començar a dissenyar el vostre propi Symbaloo, i també a pensar com alguns/es dels nostres participants poden crear-se el seu.

Vegeu a continuació altres propostes dels internautes, en aquest cas des del mateix punt Òmnia de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, estretament vinculat a la cerca de feina:

En resum, una bona eina per recollir en una única aplicació aquells enllaços que utilitzem sovint, la qual afavoreix l’accessibilitat de les persones (en un primer estadi, és clar) a fonts d’informació i recursos com els que hem mostrat als exemples. La seva disponibilitat per a dispositius mòbils i tàctils, i el seu caràcter netament gràfic, facilita molt el seu ús.

L’aplicació ens serà útil com a punt Òmnia o bé com a recurs per a participants que vulguin disposar de la seva pròpia pàgina d’inici a on trobar-ho tot de manera senzilla i ordenada.