Què és Symbaloo?

gestionat2Symbaloo és una aplicació en línia que ens permet incloure i organitzar les nostres adreces d’interès en un espai accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.

Per a què pot servir Symbaloo?

L’aplicació Symbaloo pot tenir un ús tan senzill com evident; pot ser un recull dels nostres enllaços més utilitzats o bé un lector de notícies RSS centralitzat, o ambdues coses alhora.

Però el cert és que podem anar un pas més endavant si pensem no tan sols en nosaltres com a usuaris/destinataris d’aquesta aplicació, sinó que ho fem pensant en els participants dels nostres punts.

Podem organitzar les fonts d’informació amb criteris diversos i que aquestes tinguin un aspecte absolutament visual, independentment del sistema que fem servir al nostre ordinador, mòbil o tauleta tàctil. Aquest aspecte pot facilitar l’accessibilitat a persones amb necessitats específiques, com ara persones amb certes discapacitats físiques, o bé persones que tenen dificultats amb els nostres idiomes.

Aspectes positius de Symbaloo:

  • És accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.
  • Té un caràcter altament visual i intuïtiu. Això el fa especialment atractiu per a dispositius tàctils i en facilita l’accessibilitat.
  • Disposa d’aplicacions per a les principals plataformes mòbils: Android i iOS.

 

symbaloo_1