Arxiu de la categoria: Manuals

Nou recurs a la secció d’Iniciació a l’ordinador

Bones!

Us informem de que hem penjat un nou interessant recurs a la nostra secció de Recursos, a la subsecció Iniciació a l’ordinador. I en aquest cas el torn és per l’OpenOffice ja que és un programari que es fa servir molt i per la manera en que està organitzat el tutorial que us presentem serà molt útil per resoldre dubtes puntuals. Esperem que us sigui profitós!!

A més a més és un tutorial lliure, amb llicència GNU. que més es pot demanar!! Gràcies!

Tutorial de l’OPENOFFICE

Interessant recurs per cercar feina o Interesante recurso para buscar trabajo

Hola, bon dia a tothom,

avui ens aixequem amb noves i interessants notícies. En aquest cas, el nostre col·lega Pascal, del Punt Òmnia de l’Associació de Veïns de Sant Roc, ens ha fet un recull de planes web on cercar feina molt complet, a més també inclou gran varietat de recursos. Així que, moltes gràcies Pascal!

Dossier de recursos per a la RECERCA DE FEINA

>—————————————————————-<

Hola, buenos días a todos y todas,

hoy nos levantamos con buenas e interesantes noticias. En este caso, nuestro colega Pascal, de Punto Òmnia de la Asociación de Vecinos de Sant Roc, nos ha hecho un dossier de páginas web donde buscar trabajo muy completo, además también incluye gran variedad de recursos. Así que, ¡muchas gracias Pascal!

Dossier de recursos para la BÚSQUEDA DE TRABAJO

Manuales

Pues bien debido a la insistencia por los usuarios del Òmnia de la Salut Alta sobre si no podían tener unos manuales los cuales les fueran prácticos cuando estuvieran a solas en su casa. Hemos optado por colgar y abrir un apartado donde colgar dichos manuales. Estos manuales están sacados de la pagina de Red Conecta ya que creemos que son los mas visuales y mejor se entienden para usuarios que se inician en la informática. En una primera instancia han estado revisados por alumnos de la Tecnoescola de Mataró y posteriormente por el Dinamizador del punto Òmnia de la Salut Alta.

Esperemos que os sean de gran ayuda.                                                                                    Manuales.