Arxiu mensual: juny de 2017

TREBALL 2 TRIMESTRE GRUP CONEX

Us Fem a mans el treball de les dones del grup de Lecto escriptura “Conex”.

Els dilluns, el grup fa classe de lectura i escriptura al Casal Cívic i després, venen al punt Òmnia per treballar amb el PC. En aquest trimestre hem treballat una serie de poemes. Tot un repte per persones neo lectores. Aquesta feina ens ha servit com a excusa per llegir i escriure amb el processador de textos, gravar-nos  amb el programa Audacity i veure com es busca musica al you tube…

Feu clic a l’enllaç següent per veure el resultat

TREBALL FÍ CURS GRUP CONEX

Realitzat per: Mercedes Hernández, Isabel Rodríguez, Josefa Quilez, Josefa Romero, Rosa Caballé, Maria de la Torre.

Coordinació: Marta Mancheño (Dinamitzadora punt Òmnia Salut Alta)

Fi TALLER SOC

El 26 d’abril vam començar un Curs d’iniciació a la informàtica per persones derivades del SOC. El 21 de juny el vam finalitzar. El taller ha estat molt satisfactori. Hem creat un grup de treball interessant i motivat. La finalitat és que els usuaris siguin autònoms a la recerca de feina per la xarxa. Sempre es queden coses al calaix, però als nostres usuaris els hi donem la possibilitat de venir al Club de feina del punt Òmnia quan tinguin cap problema. Les nostres portes resten obertes per vosaltres.
Molta sort!
IMG_20170619_171645

Fi DEL TALLER DE MEMÒRIA

Aquesta setmana ha acabat el taller “Gimnàstica pel teu cervell” que hem realitzat al Punt Òmnia Salut Alta. Definitivament, ha resultat un taller divertit i molt pràctic. Els usuaris han exercitat el seu cervell per raonar, reforçar la memòria, millorar la autoestima i sobre tot per passar una estona divertida.

 

memoria_collage

Us deixem algunes webs que hem practicat:

http://www.lne.es/vida-y-estilo/salud/2014/09/26/pon-prueba-cerebro-tres-ejercicios/1647776.html
juego parejas
jocs la caixa
http://punttic.gencat.cat/es/jocs_per_exercitar_el_cervell

Web de la diputació

super jocs

9 letras