Finalitza el Programa Connecta’t per trobar feina 2011 al Punt Òmnia Tortosa


El passat divendres va finalitzar el segon mòdul  del programa Connectat’t desenvolupat conjuntament amb el Servei d’ocupació Català (SOC) i la Xarxa Òmnia del Departament de Benestar Social i Família.
Durant els mesos d’octubre i novembre, al Punt Òmnia Tortosa, hem portat a terme el moduls A i B, facilitant als usuaris la realització del programa complert a Tortosa i totalment de franc.

Les modalitats realitzades han estat aquestes:

  • Modalitat A: “Introducció bàsica a l’ofimàtica“, orientada a conèixer i iniciar-se en els entorns d’ofimàtica bàsica (sistema operatiu, ús bàsic de processadors de text i navegació per Internet).
  • Modalitat B: “Eines per a la recerca de feina a través de les TIC“. L’objectiu és conèixer i aplicar al procés de recerca de feina les tecnologies de la informació i la comunicació més bàsiques: elaboració de currículum i de la carta de presentació; recerca activa de feina a través d’Internet (alta d’usuaris en portals web d’ocupació, cercar ofertes de feina, enviar el currículum per correu electrònic, etc.).
Esperem durant el 2012, seguint desenvolupant programes d’inserció laboral al Punt Òmnia Tortosa demostrant així, el compromís de l’administració per donar recursos i eines en la recerca de feina destinats a totes aquelles persones en situació d’atur.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *