Finalitza la primera fase del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) al Punt Òmnia Tortosa




Aquest últim trimestre de l’any l’Ajuntament de Tortosa ha estat desenvolupant, a les instal·lacions del Punt Òmnia Tortosa, programes de qualificació professional inicial (PQPI) i plans de transició al treball (PTT) adreçats a joves més grans de 16 anys que finalitzen l’ESO sense haver obtingut el títol de graduat/ada en educació secundària obligatòria. Aquesta formació, s’ha portat a terme cada dilluns al matí des del passat 3 d’octubre.

L’objectiu d’aquest programa és el contacte amb el món laboral, a partir d’un conveni de pràctiques en empreses (i si pot ser inserció laboral) i el retorn al sistema educatiu. Les classes s’han portat a terme tant a les intal·lacions del Punt Òmnia Tortosa com a les intal·lacions del Centre Cívic de Tortosa, tots dos centres situats al barri de Ferreries.

Les següents fases dels programes es desenvoluparan a les noves instal·lacions del Centre Obert Sant Francesc situat al barri de Santa Clara de Tortosa.

Des del Punt Òmnia Tortosa estem molts satisfets d’haver col·laborat amb l’ajuntament de Tortosa en el desenvolupament d’aquest projecte educatiu (PQPI). Afegim la nostra voluntat i disposició per a la realització de futurs projectes, ja que la Xarxa Òmnia disposa de recursos per fer-ho possible. Esperem que, durant el 2012, puguem tornar a col·laborar i aprofitar les sinergies entre administracions.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *