23 perfils a Twitter per cercar feina i nou portal de Dades obertes


El Servei d’Ocupació de Catalunya ha obert 23 nous perfils a Twitter que ofereixen les ofertes de treball del portal Feina Activa a partir dels RSS publicats prèviament al nou portal de Dades obertes gencat, que presenta nous conjunts de dades. D’aquesta manera, les persones es poden subscriure a les ofertes de feina que publiquen les empreses i l’Administració sobre diferents àmbits. Pensem que serà útil?
El portal Dades obertes, referent per a la consulta i descàrrega de fitxers i serveis oberts de la Generalitat de Catalunya, millora l’accés a les dades amb la integració d’un cercador per paraula i un sistema de filtres, fàcil i intuïtiu, que permet la cerca per categoria, format i font d’origen de les dades.
A més, el catàleg, que conté 173 datasets (conjunt de dades), s’ha ampliat amb nous fitxers i serveis oberts en formats de fàcil tractament. Algunes d’aquestes novetats són el calendari de festes locals a Catalunya per a l’any 2012; els allotjaments turístics de Catalunya: hotels, càmpings i establiments de turisme rural, entre d’altres.
Properament s’hi publicaran també les incidències viàries, les imatges de les càmeres de vídeo de les carreteres i l’estat del trànsit en temps real; els planejaments del Mapa Urbanístic de Catalunya (MUC) per a cadascun dels municipis catalans; i els resultats de les eleccions de 2010.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *