Arriba la segona edició de l’Artxibarri aquest dissabte 1 de juny a Tortosa


Des de la Xarxa per la Convivència volem convidar-vos a participar en l’ArtXiBarri 2013. El dissabte 1 de juny, els carrers i places dels barris del nucli històric tornaran a seduir la ciutat aportant una vivència constructiva i engrescadora de la convivència. Una jornada participada pels anhels i inquietuds de les persones de tota diversitat d’orígens culturals; pels desitjos i aspiracions de les persones ocupades, aturades, estudiants i jubilades; per la il·lusió i entusiasme dels joves i de la gent gran, de les dones i dels homes, dels xiquets i de les xiquetes…
 
L’ArtXiBarri 2013 serà possible, doncs, gràcies al suport i implicació de l’administració local, recursos tècnics públics i privats, ciutadania i les seves associacions i entitats que des de fa més de tres anys treballem conjuntament, en diferents nivells i graus de dedicació, per impulsar un procés comunitari que millori la convivència i la cohesió social a Tortosa. 
 
L’ArtXiBarri 2013 s’inscriu en el marc del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural que impulsa l’Obra Social “la Caixa” en l’àmbit de l’Estat Espanyol. A Tortosa, aquesta iniciativa és promoguda per la Xarxa per la Convivència, l’entitat ACISI i l’Ajuntament.
 
El dissabte 1 de juny, des de les 10h i fins la nit, tot un seguit d’activitats ens oferiran l’oportunitat de gaudir de les relacions de convivència en un dels millors escenaris de la nostra ciutat, els barris del nucli històric: colors transformant l’espai urbà,  descobrint curiositats dels nostres barris, jugant un llarg partit de futbol, escoltant contes, ballant jota, fotografiant-nos, berenant  xocolata i jugant jocs tradicionals, visionant la gravació dellipdup de l’ArtXiBarri 2013, sopant en bona companyia… Et perdràs  l’ArtXiBarri 2013? Tortosa, t’espera!
 
 
 
 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *