MEMÒRIA 2010 L’ACTIC DE CASA CARITAT DE VALLS

Des del passat mes de febrer del 2010, Casa Caritat de Valls és centre col·laborador ACTIC i després de 10 mesos el balanç de resultats és el següent: 61 sessions de proves amb un total de 85 participants, dels quals hi ha hagut 84% aptes, 11% no aptes i 5% no presentats.

Hi ha hagut 59% sol·licituds pel nivell bàsic i 41% pel mitjà. En total, doncs, 71 persones aprovades, val dir, tanquem el període amb un 84% d’aptes sobre el total de presentats.

Cal destacar també que el passat mes d’octubre des de l’Espai Formació de Casa Caritat s’ha començat la primera edició de la formació del nivell bàsic de l’ACTIC, amb 8 participants que han fet 21 hores de preparació. El proper mes de gener iniciarem una nova edició d’aquest curs i esperem poder oferir properament la preparació a la prova de nivell mig d’ACTIC.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *