Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

El Dia Internacional de les persones discapacitades té com a objectiu sensibilitzar la opinió publica sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que generaria la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

El dia 3 de desembre, des de el Punt Òmnia de Valls  fem ressò de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Al Punt Òmnia de Valls acollim la proba pilot d’ACCEDO 2.0, la instal·lació d’algunes ajudes tècniques per millorar el servei i l’accessibilitat dels usuaris al centre,  l’objectiu d’aquest projecte és la creació d’un portal web accessible i d’una xarxa social per a usuaris i usuàries amb discapacitat intel·lectual lleu i, en el qual un equip de maquinària i programari obrirà la possibilitat a l’acció formativa i l’ús social de les TIC.

El passat dimecres es va encetar el Pla d’Inclusió Social i el Punt d’Atenció a la Dona sota el lema “Valls per la igualtat i la inclusió”, un encertat programa que acull diferents tallers, des de xerrades, risoteràpia, etc.

Des del repositori de Tasta’m del bloc de  la  Xarxa-Òmnia ens proposen una selecció de programari que ofereix ajudes tècniques, jocs i eines d’Internet, totes elles gratuïtes, que possibiliten un ús accessible de l’ordinador per a aquelles persones que ho requereixin.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *