PARC DE NADAL AL PUNT ÒMNIA DE VALLS

La setmana del 27 al 30 de desembre es va realitza el Parc de Nadal al Punt Òmnia de Casa Caritat i del Barri Antic.

Durant l’última setmana de desembre es van realitzar tallers per a tots i totes els nens i joves. Tots aquells que ho van desitjar van poden venir a passar una bona estona, tant a  Casa Caritat com al Barri Antic,  jugant i aprenent amb activitats que combinen la utilització de l’ordenador i les manualitats.

Enguany el Parc de Nadal, es va realitzar de les 10:00 a les 14:00 hores i per la tarda de les 16:00 a les 20:00 hores, simultaniament als dos centres (Casa Caritat i Centre Cívic la Fusta). Durant tots aquest dies van venir un total de 27 usuaris a Casa Caritat, i  58 usuaris al Centre Cívic la Fusta.

Tots els nens i joves que van participar en els tallers, i que van tenir una gran acceptació, van poder realitzar diferents activitats, des de pintar motius nadalencs, fer postals digitals de nadal, calendaris, etc. fins a jocs per ordenador. Molts dels usuaris van poder utilitzar el bloc de Nadal del Punt Òmnia per realitzar les activitats i els jocs per internet.

Podeu veure les nostres activitats i recursos al nostre blog del parc de nadal.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *