Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

La formació en línia a través de l’aula Mentor de Valls

logo-aula-mentorEl passat mes de setembre de 2014 l’IMDL Vallsgenera es va acreditar com a centre oficial  Mentor a Valls.

Mentor és un sistema de formació a distància a través d’Internet promoguda pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport que està adreçada a persones majors de 18 anys.  Ofereix un sistema  d’inscripció, aprenentatge i dedicació  totalment flexible, no subjecte ni a horaris ni a terminis de cap tipus. Cal destacar que els preus dels cursos són molt ajustats i existeix la possibilitat de fer recàrregues de matrícula si no es pot acabar dins del termini inicial.

L’aula Mentor ofereix més  de 170 cursos en permanent actualització, organitzats per àrees de coneixement: Disseny i autoedició, Disseny web, Programació, Mitjans audiovisuals, Salut, Cultura i formació general i una àmplia oferta per a emprenedors  i empreses: Creació i Administració de PIMES, Gestió de Recursos Humanos, tributs, Comerç i Màrqueting, etc.

L’aula Mentor té aprox. 500 aules repartides per l’Estat espanyol i a Iberoamèrica. A Catalunya hi ha 14 aules de les quals 5 són a la província de Tarragona:  Reus, Tarragona, Cambrils, Constantí  i ara a Valls.

Des que es va posar en marxa a Valls, s’han matriculat 6 persones en àmbits molt diferenciats: Musicoteràpia, Programació, Comptabilitat, Tributació, Xarxes socials i Anglès.

Us animem a fer servir aquest recurs

Podeu veure a continuació la presentació de l’Aula Mentor de Valls i accedir a la pàgina oficial de MENTOR des d’aquí: