Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

La UEC de Casa Caritat fa “10 anys”

El passat 3 de Juny la UEC  de Casa Caritat va celebrar els  10 anys  de l’ Unitat d’Escolarització Compartida amb unes jornades de reflexió sobre la situació actual de la UEC amb l’objectiu de compartir experiències i propostes que ajudin a fer front el futur. A les jornades van participar la Begonya Gasch, educadora social i psicopedagoga.

Les UEC es van crear com a un espai alternatiu on els alumnes de 12 a 16 anys, amb trastorns de conducta, absentisme o baix rendiment escolar poguessin cursar temporalment l’educació secundària obligatòria compartida amb els seus IES de referència.

Per aquestes jornades es va editar un vídeo en el que participen alumnes i  formadors de la UEC:   “10 anys de UEC”

Des de  l’Òmnia de Valls els desitgem l’enhorabona per la feina feta i els hi donem ànims per a continuar fent aquesta feina tan important. Per la nostra part els continuarem donant el suport en la formació TIC dels alumnes, tal com hem fet fins ara. Mireu el bloc  UEC VALLS, on els joves poden mostrar les activitats que realitza’n durant l’any a la UEC.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *