Marxem de vacances! Fins el setembre

Ja s’ha acabat el curs i volem recordar les activitats realitzades. Comencem!

TALLERS DE FORMACIÓ 

Al juny, per Sant Joan,  vam acabar la formació comunitària, concretament,  els tallers d’Iniciació i d’Imatge Digital al Centre Cívic de Ca Creus i a Vallsgenera els tallers per aturats.

Inicia't amb les TIC Maig 14 (3) OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JORNADES 2.0

El 16 de juliol, Josep Maria Galià  va tancar el cicle de xerrades de les Jornades 2.0 i ens va parlar de TIC i Turisme. Podeu veure la seva presentació aquíPresentació Les TIC en el sector Turistic. Aquestes xerrades s’organitzen en col·laboració amb l’Hotel Class de Valls i amb el suport de l’Antena del Coneixement de Valls, de la URV i Idigital. Les fotos de la jornada:

PINZELLADES D’ESTIU

Enguany al llarg del mes de juliol hem realitzat 3 pinzellades digitals:

  1. Crea el teu Àlbum digital Hofmann
  2. Tastet de Gimp 
  3. Viatja a través de la pantalla. En aquesta xerrada vam comptar amb la col·laboració de la tècnica de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Camp Marina Rañé, que ens va explicar com preparar un bon viatge a través d’Internet i quines coses cal tenir en compte abans, durant i després del viatge. Gràcies Marina!  Podeu consultar la seva presentació aquí: Vacances a Catalunya a través de la pantalla

 

AULES DE REFORÇ DE CATALÀ: A L’ESTIU AMB LA LLENGUA RIU

Com cada estiu les aules i la casa s’omplen de nens i nenes que vénen a millorar les seves competències en llengua catalana i fan classes de llengua, activitats de lleure i a les nostres classe fan activitats TIC de suport a les classes de llengua. Podeu veure el que hem fet aquest estiu als blogs següents:

  1. Petits
  2. Mitjans
  3. Grans

En aquest vídeo podreu conèixer tots els participants dels diferents grups:

PARTICIPACIÓ EN JORNADES TIC

Aquest últim trimestre als mesos de juny i juliol el Punt Òmnia de Valls va assistir  a les següents activitats realitzades a Tarragona:

  1. Jornada mTalent sobre sector mòbil, organitzades per Idigital i la Xarxa de Telecentres de Tarragona
  2. Tinet Jornada 2014. Podeu trobar els vídeos dels ponents de la jornada en aquest enllaç
  3. Ciberàgora 2014, que enguany es va centrar en la temàtica d’ètica i Civisme Digital

Així doncs, ens acomiadem fins al setembre per continuar amb les nostres activitats. Que tingueu tots i totes un molt bon estiu i us hi esperem a la tornada! Molt bones vacances.

Ah! i recordeu que al setembre obrim peíode d’inscripció als tallers de l’Òmnia. Us hi esperem!