Diem adéu a Steve Jobs

Steve Jobs va morir el 5 d’octubre de 2011 als 56 anys. La notícia va ser publicada i confirmada en el lloc web oficial d’Apple i va desencadenar un reconeixement unànime de la indústria, des de competidors com Bill Gates («el món rarament veu algú que ha tingut el profund impacte que Steve ha causat, els efectes d’això seran percebuts per moltes generacions en el futur») i la firma Samsung, fins a importants empresaris de Silicon Valley com Mark Zuckerberg, que el van qualificar de «mentor i amic».

Nascut el 24 de febrer de 1955 a San Francisco (Califòrnia, EUA), Steve Paul Jobs va revolucionar el món dels ordinadors amb el llançament del Macintosh i al segle XXI, la indústria de consum amb tres dels aparells electrònics més reeixits de la història: l’iPod, l’iPhone i l’iPad. Cofundador i president d’Apple Computer, va ser un dels grans innovadors en la indústria informàtica i ja als anys 70 va ajudar a la popularització de l’ordinador personal.

Després de tenir problemes amb la cúpula directiva de l’empresa que ell mateix va fundar, Jobs va ser acomiadat d’Apple Computer el 1985, però va tornar a la companyia el 1997, i en va ser director executiu fins que va renunciar, l’agost passat.

font: Viquipèdia

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *