Els nostres voluntaris

Des de fa ja algun temps el Punt Òmnia de Valls té la sort de poder comptar amb 3 voluntaris que ens han donat un cop de ma en les nostres activitats.

Recentment vam presentar un d’els nostres voluntaris als Premis de Voluntariat de la Fundación Esplai, en la categoria de junior, el Ramon Font. No va resultar guanyador però  nosaltres, des d’aquí, volem donar testimoni de la nostra gratitud per la seva tasca i per la seva implicació.

Us presentem els nostres voluntaris: el Ramon,  la Macarena i l’Estela:  El Ramon i l’Estela han estat alumnes nostres de Casa d’Oficis i la Macarena, no. Ella es prepara actualment per accedir a la Universitat.

Cadascun d’ells ha col·laborat en diferents activitats realitzades al Punt Òmnia. La Macarena va començar a col·laborar amb el Programa d’Atenció i Acollida  a dones immigrades (PAAD), donant suport a l’Eva Glòria, responsable del grup i més tard va començar a col·laborar amb el grup del Taller Ocupacional de GINAC.

La Estela ha col·laborat amb les activitats infantils de Casa Caritat i donant suport a l’espai d’Accés lliure i a la formació d’adults.

El Ramon ha col·laborat amb el programa infantil Pam i Pipa del Punt Òmnia del Barri Antic, amb l’equip de Fem Barri i ara ens dona un cop de ma amb les activitats d’acollida i reforç de la llengua catalana per a infants i joves nouvinguts i que es realitzaran al llarg del mes de juliol. També està donant suport a més activitats del Centre Cívic La Fusta.

Moltes gràcies a tots 3 per la seva bona feina i pel seu esperit col·laborador!