El Punt Òmnia de Valls marxa de vacances

El curs s’acaba i toca fer una mica de vacances per agafar forces i començar al setembre amb enenrgia

Al juny vam celebrar els 10 anys del Punt Òmnia de Valls,  van marxar els joves de la UEC, que ens vam convidar a un boníssim  cuscús que va fer la Lubna, els joves del PQPI van fer la seva desfilada anual de pentinats i maquillatges i un estupendo pica pica.

També van marxar els nens i joves de activitats de lleure i el Pam i Pipa a ritme de Karaoke  i vam anar al sopar de fi de curs del Barri Antic.

Al juliol, com cada estiu, ens han acompanyat la canalla del programa de reforç de català A l’estiu amb la llengua riu, del Pla Educatiu d’Entorn, per a nens i nenes de Primària i per a joves de la ESO, i que han fet també activitats a l’aula Òmnia.

També hem tingut per aquí els nensi nenes que feien el Taller de Mecanogradia  i els alumnes que feien el Taller de preparació de l’ACTIC dins de l‘Espai Formació.

Ara ja marxem també nosaltres i ens acomiadem fins el setembre. Us avisarem puntualment de la nostra oferta formativa de tardor i de les dates per a fer les insctripcions.

Recoredeu que tenim fins el 10 de setembre per a votar el nostre bloc de Fem Barri, que enguany es presenta als Premis Bloc Catalunya 2012.

També al setembre iniciarem  el Programa de Xerrades WEB 2.0 en col·labora i esteu tots convidats. Aquestes xerrades s’emmarquen dins de les activitats de celebració dels 10 anys del Punt Òmnia de Valls i estan adreçades entre d’altres a persones de l’entorn de l’empresa i el comerç.

Que tingueu unes molt bones vacances i fins el setembre.