Bona acollida a la xerrada de codis QR i Realitat Augmentada del Xavier Suñé

Dimecres passat vam gaudir d’una xerrada molt amena de la mà de Xavier Suñé. Ens va sorprendre amb les mil i una possibilitats d’aquestes dues tecnologies que es poden aplicar a àmbits tant diferents com el de l’ensenyament, el màrqueting, el turisme, el comerç, etc.

Vam poder practicar amb la lectura i creació de codis QR  i experimentar amb sorpresa les possibilitats de la RA. Mireu més exemples AQUÍ

 Podeu consultar la seva presentació sencera a continuació:

Aplicacions pràctiques de la Realitat Augmentada i dels codis QR from xavier sune

Us deixem també les fotos de la Jornada.

Recordeu que el proper 29 d’octubre tenim la propera xerrada: “Transformacions derivades del desenvolupament del sector mòbil i oportunitats d’ocupabilitat”, que anirà a càrrec de Sergi Marcén López, responsable del sector mòbil de la Generalitat de Catalunya.