Observatori 2012: Augmenta la connectivitat mitjançant dispositius mòbils a les Comarques de Tarragona

Un notable augment de la connexió a Internet a través del  telèfon mòbil,   que ha passat en un any del 18% al 48%. L’increment es veu reflectit, també, en la presència de ‘smartphones’, que passen de ser el 18% del total dels mòbils que hi havia l’any 2011, al 32% aquest any.

Els equipaments que més incrementen la seva penetració a les llars tarragonines són les tauletes tàctils (el 6% al 2011, davant el 14% al 2012) i els lectors de llibres digitals (4% al 2011 i 9% al 2012). Amb tot, continuen sent dispositius que només té i utilitza una minoria de la població. D’altra banda, es confirma la tendència que fa que s’imposi l’ordinador portàtil davant dels de sobretaula. Els primers representen ja el 56% del total.

També creix la  participació dels ciutadans en les Xarxes Socials, el 52%, ja fa ús de les Xarxes Socials.

Llegiu la notícia a la web de TINET  i cliqueu AQUÍ  per accedir a  l’estudi de l’Observatori sobre la implantació i l’ús de les TIC de la Diputació de Tarragona corresponent a l’any 2012.