Inscripcions als tallers de setembre – desembre

Oferta formativa adreçada a la ciutadania

Un cop acabades les vacances, el Punt Òmnia de Valls es torna a posar en marxa aquest trimestre amb una nova oferta formativa adreçada a la ciutadania que vulgui millorar les seves competències digitals.

 laptop

Els cursos de 18 hores que s’ofereixen són:

  • Retoca i comparteix fotos per Internet (Centre Cívic)
  • Navega i comunica’t per Internet (Vallsgenera)

Els tallers de curta durada que s’ofereixen són:

  • Jocs i activitats a Internet per a mantenir la ment activa (Centre Cívic)
  • Fes fotos i vídeos amb el teu mòbil (Centre Cívic), amb col·laboració de Vodafone i la Fundació Pere Tarrés.
  • Prepara el Nadal amb recursos d’Internet (Centre Cívic)

Les inscripcions estan obertes a partir d’aquesta setmana en els horaris següents:

  • Centre Cívic de Valls, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 17 a 19 h. Carrer Sant Pere, 2. 977 609849 . centrecivic@valls.cat
  • Vallsgenera, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 15 a 19 h. Recepció Planta Baixa. Edifici Casa Caritat, Carretera del Pla 37A. 977 612010.  omniavalls@gmail.com

Aula Mentor Valls

 

Si el que us logo-aula-mentorinteressa és la formació en línia, us recordem que l’Aula Mentor Valls també es torna posar en marxa amb una àmplia oferta formativa organitzada en àrees temàtiques: Disseny web, Educació, Administració i Gestió, Tributació, Gestió de Pimes,  Anglès, etc.

Per a més informació: Telèfon: 977 612010  valls@aulamentor.es


 

Acreditació en competències digitals ACTIC

Finalment, us recordem que des de l’any 2010, Vallsgenera és centre col·laborador  de la Generalitat de Catalunya per a realitzar l’acreditació en competències digitals ACTIC. 

Al nostre centre ja s’han presentat més  de 300 persones  a les proves de l’ACTIC, de les quals s’han acreditat aprox. el 65%, segons el nivell.

Recentment, prop de 3.500 estudiants de la UOC es van beneficiar de l’acord entre el Departament d’Empresa i Ocupació i  la UOC, que va establir l’equivalència entre el certificat de l’assignatura Competències TIC de la UOC i el certificat mitjà de l’ACTIC.

L’acreditació ACTIC és una millora de les competències digitals i de les oportunitats professionals de cara al mercat laboral.

Per a més informació: Telèfon: 977 612010 omniavalls@gmail.com