Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

2a xerrada cicle Jornades 2.0: ERP, programari lliure per a l’empresa

Aquest Dimecres 24 d’octubre a les 20 hores continuen les xerrades  dins del cicle Jornades 2.0 organitzat per Vallsgenera i Hotel Class de Valls, dins dels actes commemoratius dels 10 anys del Punt Òmnia de Valls.

En aquesta ocasió, el ponent serà Josep Maria Torruella, gerent de Management i Servei, S.L.  que ens parlarà dels avantatges i característiques del programari lliure per a l’empresa i en particular del Open ERP.

La xerrada  s’adreça especialment a empresaris i emprenedors que vulguin tenir un primer contacte amb el programari lliure per a l’empresa i en particular, amb l’Open ERP, un sistema obert de Planificació de Recursos Empresarials (ERP, de l’anglès Enterprise Resource Planning) i que integra diferents processos d’una organització en un sistema unificat: la producció, l’inventari, la distribució, factures, comptabilitat, pagaments, etcètera.

El proper 28 de novembre continuarà la sèrie de xerrada amb Innovar a Internet, un cas pràctic, a càrrec de Jesús Ferré, expert en gestió de comunitats i innovador d’Internet .

Totes les sessions són gratuïtes. L’accés és lliure a tot tipus de públic.

Cal confirmació d’assistència al telèfon 977 612010

Foto de la xerrada: