Taller botiga en línia i xarxes socials

botiga on lineEl proper dilluns 1 de juny dins del cicle “OBERTS A LA INNOVACIÓ: ELS DILLUNS TECNOLÒGICS” es realitzarà a Vallsgenera el SEMINARI SOBRE BOTIGA EN LÍNIA I XARXES SOCIALS.

Aquest seminari està organitzat  per la Confederació del Comerç de Catalunya i és gratuït. Està adreçat  a comerciants, empresaris i autònoms del sector del comerç, dels serveis i del turisme de Catalunya.

L’objectiu d’aquests seminaris és posar a l’abast dels empresaris les noves eines tecnològiques per tal que els comerços puguin oferir nous serveis als seus clients i, alhora, millorin la seva competitivitat.

En aquests seminaris s’explicarà com muntar una botiga virtual amb molt poc esforç, sense oblidar la nostra botiga real, i en un temps rècord.

Els seminaris, eminentment pràctics, estan dedicats concretament a la creació d’una botiga virtual i a les xarxes socials.

Els assistents als seminaris acabaran aquestes sessions amb el seus perfils de Facebook i Twitter creats i la seva botiga virtual gratuïta instal·lada.

Els participants als seminaris rebran un certificat d’assistència de la Confederació de Comerç de Catalunya.

Si esteu interessats a participar al seminari, podeu adreçar-vos al 977 612010 o personalment a la Recepció de IMDL Vallsgenera.

Podeu veure el programa sencer aquí: Programa VALLS