Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

4a xerrada del cicle Jornades 2.0: Ètim, la cooperativa de Falset-Marçà. Un cas pràctic

Aquest proper dimecres 19 de desembre a les 20hores es realitzarà la 4a i última xerrada del 2012 dins del cicle Jornades 2.0 que organitza Valls genera i l’Hotel Class de Valls amb motiu del 10è aniversari del Punt Òmnia de Valls i continuaran mensualment fins el mes de juny de 2013.

En aquesta ocasió, l’encarregat de realitzar la xerrada serà Xavier Domènech, Gerent de la Cooperativa Falset Marçà, una cooperativa de 350 socis que elabora i comercialitza vi i oli d’oliva extra verge. Des des de fa algun temps la Cooperativa de Falset Marçà va donar el salt i es van animar a participar a les les xarxes socials de forma activa.

El Xavier Domènech compartirà i valorarà la seva experiència a les xarxes socials així com les dificultats, les sorpreses i les oportunitats que la Cooperativa s’està trobant a la xarxa.

Pagesos de professió i d’esperit, s’han llençat al món de les Tic i les xarxes socials, conscients de l’abast de la seva feina que s’amplia i evoluciona. Segons les seves pròpies paraules “avui dia seguim sent pagesos però també hem après a ser bons elaboradors, bons gestors i bons comercials, és així com aconseguim donar sentit i futur a la Cooperativa”.

La xerrada serà el proper dimecres 19 de desembre a les 20h a l’Hotel Class de Valls.  Totes les sessions són gratuïtes. L’accés és lliure a tot tipus de públic.

Es demana confirmació d’assistència al telèfon 977 61201.

Esteu tots i totes convidats a participar-hi!