Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Continuen les Jornades 2.0: Jaume Gomà i el cas d’Ulabox

Al Punt Òmnia de Valls tornem a engegar les jornades 2.0.  La temporada 2013 s’obrirà amb la xerrada de Jaume Gomà, gerent d’Ulabox. L‘Ulabox és un supermercat on pots fer la compra on line. T’animem a mirar la seva pàgina.

En aquesta ocasió serà Jaume Gomà qui ens explicarà la seva experiència d’e-Commerce i en particular, el cas d’Ulabox. 

Jaume Gomà va iniciar la seva carrera  professional en el sector d’Internet i les telecomunicacions  l’any 1999, com a Director de Desenvolupament de negoci a Barcelona on Line. Posteriorment va ocupar diferents càrrecs a France Telecom i Orange Spain. El  2008 es va fer càrrec de Segundamano… El 2011 es va incorporar a l’equip fundador d’Ulabox com a CEO per a impulsar i accelerar la sortida definitiva al mercat d’aquest supermercat online.” (El Vallenc 01/02/2013)

Us convidem a participar d’aquesta xerrada i de totes les que tenim programades fins el mes de juny.

Per assistir a les xerrades només cal trucar al 977 612010.

L’assistència a les xerrades és gratuïta.

Podeu descarregar-vos des d’aquest enllaç el Programa 2103

Us hi esperem!

Podeu veure les fotos de la xerrada AQUÍ