Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Jornades 2.0: Usos i potencialitats del branding en temps de crisi

El prope10012_OKr dimecres 24 d’abril continuen les Jornades 2.0. En aquesta ocasió la xerrada és “Noves tecnologies i comunicació 2.0: usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi”.

L’encarregada de la xerrada serà l’Assumpció Huertas, professora dels Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili i membre del grup d’investigació Asterisc, de la mateixa universitat.

Imparteix docència en el Grau de Comunicació i en el Màster de Comunicació Política, Institucional i Corporativa de la URV. Ha publicat diversos articles i llibres i les seves línies d’investigació se centren en la comunicació i el branding de les destinacions turístiques i en diversos àmbits de les relacions públiques.

En aquesta xerrada podrem conèixer els avantatges de la utilització de la comunicació  2.0.  Els consumidors  poden aportar els seus comentaris, opinions i valoracions a través de les xarxes socials i d’altres espais de la web  i també poden crear continguts a la xarxa. Tot això  suposa un gran canvi i un nou repte per a les empreses i les organitzacions.

Per una altra banda, el branding, engloba el procés de creació, gestió i comunicació de les marques. És un concepte que va sorgir de la disciplina del màrqueting i pels productes de consum i s’ha anat estenent a tot tipus de productes, serveis, empreses, institucions, esdeveniments i, fins i tot, ciutats i territoris.

Segons les paraules de l’Assumpció Huertas, “els productes i les empreses que facin un bon branding i que es comuniquin estratègicament i eficientment a través de la comunicació 2.0 tenen moltes més possibilitats d’èxit que les que no ho facin. Les crisis, generalment empitjoren la situació de la majoria d’empreses i organitzacions, però també suposen oportunitats per aquelles que saben treure partit de les situacions adverses”.

La xerrada, com sempre, serà a les 8 del vespre a l’Hotel Class de Valls i esteu tots i totes convidats.

Podeu confirmar la vostra assistència al 977 612010

Podeu veure les fotos AQUÍ

Podeu accedir a la presentació: Conferencia Valls_24 abril